Hockeybetting

Att satsa pengar inom sportens värld är idag väldigt vanligt och många fans gör detta när deras favoriter befinner sig på isen. I hockeyns värld kan du satsa på en mängd olika saker, men det vanligaste är vilket lag som vinner en match. Alternativen som finns att välja på är då hemmalaget, bortalaget eller att matchen slutar i ett oavgjort resultat. Då en hockeymatch i många fall inte kan sluta i ett oavgjort resultat så betyder detta alternativ att man tror på en match som år till förlängning eller straffar, vilket ser vid ett oavgjort resultat när 60 minuter har passerat.

Det enklaste sättet att satsa pengar på hockey är att göra detta via nätet. Det finns idag mängder av olika bettingsajter som erbjuder spel på hockey, såväl i de svenska ligorna som i större mästerskap. Dessutom brukar man kunna satsa pengar på NHL, då även denna liga är väldigt populär här i Sverige. Många utav de spelbolagen som erbjudet betting på hockey och annan sport brukar dela ut olika bonusar till sina medlemmar, vilket kan komma till tor nytta när man ska spela. En typ av bonus är insättningsbonus, vilket betyder att du får en bonus när du gör en egen insättning av pengar på ditt spelkonto. För att hitta den bästa insättningsbonusen på betting kan du göra ett besök på spelbolagets hemsida eller någon av alla bonusportaler.

Livebetting
Då hockey är en snabb sport där väldigt mycket kan hända, så svänger det även kring vem det ser ut som kommer att bli den slutliga vinnaren av matchen. Därför är det många som mitt under matchen kanske ångrar sina spel som de gjort, eller helt enkelt känner att de vill satsa en slant på något av laget. Som tur är kan man idag göra detta genom så kallad livebetting. Detta innebär spel som du kan spela medan matchen pågår, vilket skiljer sig mot andra spel som ska vara inlämnade redan innan matchen drar igång.

Livebetting sker över nätet och det roliga med denna typ av betting är att oddsen snabbt kan förändras från en minut till en annan. Därför gäller det för dig att välja rätt tillfälle när du lägger ditt spel, då det är odds-satsen som står när du lämnar in ditt spel som gäller om du vinner.